Om Oss

Vårt osynliga halkskydd såg dagens ljus för åtta år sedan då familjeföretaget MICO AB strax utanför den fina kuststaden Ängelholm i Skåne tog fram det osynliga halkskyddet Gripp som är biologiskt nedbrytbart. MICO har funnits sedan 1925 och arbetat med att ta fram olika kem produkter från början. Det tycker vi på Halksäkrat känns tryggt. Bl a så har man också tagit fram ett speciellt rengöringsmedel som ej innehåller slipmedel, vilket gör att vårt osynliga halkskydd Gripp håller sig verksamt så länge som möjligt. De har även tagit fram ett kalk och rostborttagningsmedel som vi rekommenderar att man använder innan man skall applicera det osynliga halkskyddsmedlet Gripp för att få bästa möjliga fäst-egenskaper på den aktuella golv eller badkars yta som skall halksäkras. Dessa tre produkter erbjuder vi på Halksäkrat så klart.
Vi skapar en säkrare miljö i de roliga sammanhangen!
När ni varit på ett badhus eller spa så har ni antagligen gått på vårt osynliga halkskydd utan att ni har tänkt på det. Det är precis så vi vill ha det. Vi syns ej, men vi gör golven trygga och halkfria så att ni ska kunna göra vad ni vill utan att behöva uppleva några helt onödiga turer med ambulans till sjukhuset.
Visste ni att minst 18 000 personer halkar varje år och skadar sig pass allvarligt att man tvingas uppsöka akut hjälp och stanna hemma under tre dagar minst. Detta vill vi så klart motverka så mycket vi kan och hinner med.
Tyvärr så händer många av dessa halkolyckor i era bostäder i de privata dusch, badkaren och på det övriga badrumsgolvet. Även i hallen innanför ytterdörren, framför diskbänken och spisen i köket och trappan upp till ytterdörren och trappan ner till källaren är de mest halkbenägna platserna som man förolyckas på. Och är just på grund av att golven blir såphala när de blir våta av vatten, schampo, tvål, dryck, sås mm...
Varför skall man utsätta sig för detta när det finns en snabb och enkel lösning?